søndag 16. februar 2014

EGG MUFFINS

Det er snart tid for vinterferie, og mange bruker ferien på å reise på fjellet. Her er en oppskrift på noen deilige egg muffins som er gode å ha med i sekken når man skal på skitur. Hvis du som meg skal tilbringe vinterferien hjemme, er de også supre å ha med som lunsj på skole og jobb.
(Bilde fra google, Fikk ikke fotografert før de var spist opp!)
INGREDIENSER 
- Store muffinsformer
- 1/2 rødløk, hakket
- 2 gulerøtter, strimlet 
- 1/2 paprika, strimlet
- 14 eggehviter 
- 4 hele egg 
- 1 ts basilikum 
- 1 ts oregano 
- 1 ts havsalt og pepper 

FREMGANGSMÅTE 
I denne oppskriften kan man egentlig bruke de grønnsakene man måtte ha i kjøleskapet. Forvarm ovnen på 190 grader. Rens og del opp alle grønsakene, og bland dem sammen i en stor bolle. Finn fram en ny bolle og visp sammen eggehviter, de hele eggene og krydder. Fyll ca 3/4 av muffinsformene med grønsaker. Hell over eggeblandingen så det dekker grønsakene. Stek i ovnen i 30 min eller til muffinsene har steget og brunet på toppen. Enklere blir det ikke! 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar